Про організацію Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів професійно-технічних навчальних закладів з професій кухар, кондитер (у рамках фестивалю з кулінарного мистецтва України серед юніорів "Смачнофест")

Наказ МОН № 143 від 29.02.2008

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ

НАКАЗ

29.02.2008 № 143

Про організацію Всеукраїнського конкурсу
фахової майстерності серед учнів

професійно-технічних навчальних закладів

з професій кухар, кондитер (у рамках фестивалю

з кулінарного мистецтва України серед юніорів

"Смачнофест")

Відповідно до Указу Президента України "Про додаткові заходи щодо вдосконалення професійно-технічної освіти в Україні" від 18.09.2004 року № 1102/2004 та з метою активізації зусиль Асоціації кулінарів України та Асоціації професійно-технічних навчальних закладів України торговельно-кулінарного профілю у справі підвищення якості та рівня професійної підготовки кадрів наказую:

1.Спільно з Асоціацією кулінарів України (за згодою), у рамках міжнародного фестивалю з кулінарного мистецтва в Україні серед юніорів "Смачнофест", провести Всеукраїнський конкурс фахової майстерності серед учнів професійно-технічних навчальних закладів з професій кухар, кондитер 23-25 травня 2008 року на базі Міжнародного виставкового центру за адресою: м. Київ, Броварський проспект, 15 (ст. м. Лівобережна).

2. Міністерству освіти і науки Автономної Республіки Крим, управлінням освіти і науки обласних, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій спільно з обласними навчально (науково) - методичними центрами (кабінетами) професійно-технічної освіти організувати та провести училищні етапи зазначеного конкурсу.

Заявки на участь у Всеукраїнському конкурсі подати до відділення змісту професійно-технічної освіти Інституту інноваційних технологій і змісту освіти до 30 квітня 2008 року (04070, м. Київ, вул. П.Сагайдачного, 37 / вул. Пестеля, 7, т.239-39-35). До участі у конкурсі запрошуються учні випускних курсів (переможці училищного етапу) від кожного професійно-технічного навчального закладу, що здійснює підготовку робітничих кадрів за професіями кухар, кондитер. Учасники конкурсу повинні заповнити форму - анкету для кожного учасника і відправити до офісу Асоціації кулінарів України за адресою: 02156, м. Київ, вул. Кіото, 19, тел. 531-47-31, факс 513-74-18.

3. Департаменту професійно-технічної освіти (Десятов Т.М.) спільно з Інститутом інноваційних технологій і змісту освіти (Завалевський Ю.І.) та Асоціацією кулінарів України (Пересічний М.І.) забезпечити розробку умов проведення конкурсу та виконання заходів щодо проведення зазначеного конкурсу.

4. Контроль за виконанням наказу покласти на директора департаменту професійно-технічної освіти Десятова Т.М. і декана факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу Київського національного торговельно-економічного університету - Президента Асоціації кулінарів України Пересічного М.І.

Міністр       І.О.Вакарчук

Загрузить: MON_143_08.zip (19.41 Кб.)


29.02.2008

Популярні новини
В МОН подготовили новые требования к документам о высшем образовании Министерством образования и науки подготовлен проект постановления о документах о высшем образовании
В КМУ хотят передавать вузы частным инвесторам В будущем государство сможет передавать в управление частным инвесторам госуниверситеты
Средства получат самые сильные учреждения профобразования Государственные средства на создание практических центров будут распределяться по новому конкурсу
МОН изменило систему финансирования вузов, - Стадный Минобразования прежде всего интересует помощь сильным вузам и преподавателям
Комментарии
Аватар
Осталось 2000 символов. «Правила» комментирования
Имя: Заполните, или авторизуйтесь
Код:
Код
Нет комментариев

Чтобы получать первым
все новости от «Osvita.ua»
в Facebook — нажмите «Нравится»

Освіта.ua

Спасибо,
не показывайте мне это!