МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
ДЕРЖАВНА НАУКОВА УСТАНОВА ІНСТИТУТ МОДЕРНІЗАЦІЇ ЗМІСТУ ОСВІТИ
№ 22.1/10-447 від 13 лютого 2019 року
Головам обласних (міських) Рад
директорів, керівникам закладів
вищої освіти, які здійснюють
підготовку молодших спеціалістів
Про проведення у 2019 р. Всеукраїнської
олімпіади зі спеціальностей «Харчові
технології» та «Готельно-ресторанна справа»
серед студентів закладів вищої освіти, які
здійснюють підготовку молодших спеціалістів
Шановні колеги!
Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 20.11.2018 р. № 1274 «Про проведення Всеукраїнських олімпіад та конкурсів серед студентів закладів вищої освіти, що здійснюють підготовку молодшого спеціаліста у 2018/2019 навчальному році» відбудеться Всеукраїнська олімпіада зі спеціальностей «Харчові технології» (спеціалізація «Виробництво харчової продукції») та «Готельно-ресторанна справа» (спеціалізації «Готельне обслуговування», «Ресторанне обслуговування») серед студентів закладів вищої освіти, які здійснюють підготовку молодших спеціалістів (далі – Олімпіада). Порядок проведення ІІ етапу Олімпіади додається.
І-й етап проводиться у навчальних закладах; II-й етап - (Всеукраїнський) відбудеться 23-24 травня 2019 р. на базі Національного університету харчових технологій (01033, м. Київ, вул. Володимирська, 68).
Анкети учасників ІІ етапу (переможців І етапу) Олімпіади, а також звіти про результати подаються у 10-ти денний термін після її завершення до оргкомітетів ІІ етапу. Електронна адреса: iftrsit@ukr.net
З повагою,
в. о. директора, заст. Голови
Всеукраїнського оргкомітету Ю. І. Завалевський
Освіта.ua
13.02.2019
Facebook |
Twitter |